• cactus

  Kleinschalig

  Tegen verspilling?
  Wij ook! Enkel dat produceren wat je nodig hebt. Geen verpakking, minimaal afval.
 • leaf-oak

  Duurzaam

  Plastiek..dat wel.. maar dan anders.
  Printen doen we in plastiek dat gemaakt wordt uit duurzame grondstoffen (oa mais). Sterker nog, in de nabije toekomst kan het zelfs terug gerecycleerd worden als grondstof voor nieuwe prints!
 • drumstick-bite

  Maatwerk

  In alle kleuren & afmetingen.
  Liever een kapstokje in het roze? of eentje in het flashy groen? Eentje waar je je fiets kan aanhangen? Of eentje die perfect past op die bar die je kocht in de jaren '70? Dat kan perfect. Elke print kan je bovendien afwerken en schilderen net zoals bij modelbouw.
 • dragon

  Voor de 'kids'

  Van Tol tot een echte T-Rex schedel
  Met 3D printen kan je de gekste dingen maken. Door het unieke productieprocess zijn zelfs bewegende elementen zoals bv. onze infinity cube oersterk. Perfect voor grote en kleine handjes.
 • hands-heart

  DIY

  Iets herstellen geeft voldoening.
  Reparatie is zeer duurzaam en vaak economischer dan vervangen. Wisselstukken zijn daarentegen niet altijd te vinden. Met een 3D geprint tussenstukje en wat creativiteit lossen we dat op.
 • user-astronaut

  The Sky is The Limit

  Werelderfgoed & kunst.
  Wist je dat er al 1000'en kunstwerken, gebouwen en werelderfgoed digitaal gescand zijn? En ja.. die kan je printen! Wil je graag een paarse 'David' of de buste van Cleopatra met marble effect?

Prints

Met 3D printen kan je de gekste dingen maken: